Римски щори

Елегантни римски щори от Plast.bg

римски щори

В колекцията ни от първокласни и изработени в собственото ни студио щори разполагаме със специална селекция от изискани римски щори. Това е една колекция, в която сме вложили цялото си майсторство и усещане за естетика и стил, без да забравяме, разбира се, последните тенденции в интериора, както и потребителските нагласи към подобен тип продукти. В категорията ни с дизайнерски продукти ще намерите онова кътче лукс или изящна простота, липсваща в интериора ви, за да се превърне в перфектен.

Създаваме красиви модели, без да правим и най-малък компромис със здравината, издръжливостта и лесната им поддръжка. Моля, насладете се на една от най-ценните ни колекции авторски продукти от Plast.bg – аристократични премиум римски щори на достъпни цени!

Защо да изберем римски щори от Plast.bg за домашния или работния интериор?

Естествено, това са щорите с най-аристократичното излъчване, носещи ретро дух и модерен полъх от футуристичната представа за въртенето на колелото, което в бъдещето отново ще ни върне назад към отминали дни и принципи. Но римските щори изначало си имат и много други предимства, ако не броим само естетичните им качества. Ето някои от тях:

  • Особено подходящи за спалните помещения. Освен у дома в собствената си спалня, можете да заложите на римски щори и в детската (както и тийнейджърската) стая, а също така и в релакс зоната на работното място. Това са щорите, които буквално предразполагат към отмора, а в допълнение пристигат със специален механизъм, позволяващ пълен комфорт върху навлизането на слънчевата светлина в помещението.
  • Те позволяват по-детайлно определяне на конкретната степен осветяване в стаята. Технологията им работи с много повече степени от които и да е други видове щори. Ето защо римските щори се предпочитат от по-взискателните потребители, както и тези, чувствителни към светлината.
  • Въпреки че са с най-силните декоративни функции от които и да е други щори, римските щори са с много лесна поддръжка. Поради факта, че са прикрепени към велкро механизъм, реално можем да ги свалим лесно, да ги почистим (изперем, също, но зависи от конкретната материя) и отново да ги монтираме – напълно сами без чужда помощ, включително професионална.

От Plast.bg ще ви предложим безплатна доставка и експертна помощ в подбора на римски щори, както и пълно съдействие за монтажа. Ние разполагаме с актуални модели, които могат да бъдат от фини материи и със 100% ефикасен механизъм за пълен контрол върху естествената светлина, проникваща в помещението. Не се колебайте да направите своя избор в Plast.bg и да заявите перфектния за интериора си дизайн римски щори, който да разчупи интериора и да му придаде съвсем нов блясък, без да е необходимо дори да правите ремонт или каквито и да е декоративни дейности.

Цени

За да получите конкретна оферта за вашите римски щори е нужно да бъдете посетен от наш консултант за безплатен оглед за взимане на размери и уточняваме на всички детайли – цветове, задвижване и т.н. След това ще получите индивидуално предложение с цена на квадрат и монтаж, съобразени спрямо вашите нужди.

Галерия

Заявете оглед онлайн

Попълнете онлайн формата за заявяване на безплатен оглед. Така ще получите 5% отстъпка от общата сума за изработка и монтаж.