Вертикални щори

Вертикални щори – едно по-нестандартно решение за вашия имот

вертикални щори

Търсите промяна за своя дом? Имате нужда от иновативно решение за визуално увеличаване на малките помещения в офиса или личното си жилище? Какво ще кажете за нови щори? Но не просто щори, а вертикални щори от Plast.bg, които да внесат нотка оригиналност в еднотипния интериор, който сякаш сте откраднали като идея от съседите или списание, служещо за мострана всички жилища в София! Предлагаме ви да разчупите обстановката и едновременно с това да поемете собственоръчно контрола върху количеството навлизаща в помещенията слънчева светлина с практични, ефектни и много надеждни вертикални щори от Plast.bg!

Вертикални щори от Plast.bg като идеален завършек на всяка една стая

Основното предимство на този тип щори е, че те илюзорно уголемяват помещението. От друга страна, с вертикални щори от Plast.bg можете буквално да покриете всичко. От гледна точка на размерите, те са най-гъвкави за изработка на индивидуални проекти. Ние от Plast.bg можем да ви предложим стандартни вертикални щори, както и варианти за покриване на цели стени, тавани и т.н. Единственото нещо, което трябва да направите, е да ни се доверите и да се свържете с нас, за да коментираме изработката на селектирания от вас модел. Ако ви е труден и изборът, не се тревожете, спокойно можем да ви помогнем и в тази насока. Вижте защо още хората избира вертикални щори от Plast.bg:

  • Нашите вертикални щори се предлагат на разумни цени
  • Използваме изключително качествени материали и тъй като щорите са наше производство, сме винаги в готовност да поемем и най-странния или необичаен проект
  • Вертикални щори от Plast.bg можете да намерите в разнообразни цветове и комбинации от няколко нюанса
  • Супер лесна експлоатация и още по-лесна поддръжка
  • Предлагаме гаранция според родното законодателство, както и следгаранционен сервиз, включително и за подмяна на малки крепежни или други елементи от механизма на всички модели вертикални щори
  • Внасят индивидуален стил във всеки интериор
  • Вертикалните щори буквално могат да бъдат поставяни навсякъде поради високата им ефективност и практичните приложения, за които са създавани

Направете своята поръчка за вертикални щори в София и региона още днес! Напомняме ви, че екипът на Plast.bg е на ваше разположение за безплатна консултация. Доставяме, също, напълно безплатно. При нужда сме в готовност да поставим сами избраните от вас вертикални щори. Насреща сме да изпълним и най-странния ви проект за препречване на пътя на слънчевата светлина към вашия имот. Нека го направим обаче по най-практичния и естетически издържан начин. Поръчайте висококачествени премиум вертикални щори от Plast.bg сега и поемете контрола върху слънцето у дома още днес!

Цени

За да получите конкретна оферта за вашите вертикални щори е нужно да бъдете посетен от наш консултант за безплатен оглед за взимане на размери и уточняваме на всички детайли – цветове, задвижване и т.н. След това ще получите индивидуално предложение с цена на квадрат и монтаж, съобразени спрямо вашите нужди.

Галерия

Заявете оглед онлайн

Попълнете онлайн формата за заявяване на безплатен оглед. Така ще получите 5% отстъпка от общата сума за изработка и монтаж на новите ви вертикални щори.