За нас

Plast.bg е професионална фирма за изработка на дограма, врати, щори и покривни системи, създадена през 2020 година. Работим с изцяло наше производство и сме дистрибутори за район София. Създаваме уникални и иновативни решения с най-качествените материали на пазара. Разполагаме със сертификати и всички необходими лицензи, установени със законите, действащи на територията на страната и в рамките на ЕС, за да упражняваме дейността си легално и добросъвестно. Ние приемаме поръчки както за изработка на предлаганите в портфолиото ни модели, така и индивидуални проекти по ваше усмотрение, размери, концепция и визия. Не напускаме обекта, преди да се уверим, че изцяло сме свършили работата си по най-перфектния и благонадежден начин. Готови сме да задоволим всяка ваша претенция и каприз без да правим компромис нито с качеството на крайната продукция, нито с мисията си да предлагаме услугите си на изгодна и конкурентна цена.

Plast.bg е сравнително нов играч в бизнес средата у нас, но е изграден от изключително съвестен и опитен екип, специализиращ в проектирането, изготвянето на монтажа на PVC дограма, алуминиева дограма, комарници, интериорни врати, входни врати, плъзгащи се врати, вертикални щори, римски щори, щори от типа Ден и Нощ, перголи, ветроупорни завеси, сенници и тенти.

Работим винаги по посока издигането на комфорта във вашия имот в най-висша форма за определяне качеството на живот у нас, придържаме се към рамките на изявените лидери в бранша, подхождаме нерядко артистично и креативно, без да превръщаме импровизацията в начин да се отклоним от стандартите в индустрията и държим на отличната визия. Винаги сме на ваше разположение за консултация и помощ, а освен това, предлагаме услугата следгаранционен сервиз за ваше спокойствие и удобство в използването на първокласните ни продукти.

Когато търсите врати, дограма, покривни системи или щори, винаги можете да се доверите на Plast.bg! Ние разбираме вашите нужди и ги превръщаме в скица на бъдещия ви проект за по-комфортен и красив живот!