Дограма

Висококачествена дограма за вашия дом или работното място

В Plast.bg не правим компромиси, когато става въпрос за висококачествени материали и прецизна изработка. Екипът ни залага на три основни принципа в монтажната дейност и сервизното обслужване – всеотдайност, всеотдайност и отново всеотдайност към всеки индивидуален клиент. Макар и простичка, нашата формула за успех ни превръща с всеки изминал ден от най-младия играч на пазара за дограма в заслужен конкурент на големите лидери в бранша. Ние разбираме уюта като начин на живот и разполагаме с достойни за неговото пълноценно осъществяване продукти. Създаваме дограма за дома и работното място, такава, каквато трябва да бъде за максимум комфорт, за естетическа издържаност и за защита от неблагоприятни условия от висока степен.

В портфолиото от услугите, любезно и достъпно предлагани в Plast.bg ще намерите първокласна дограма в три направления:

  • Предлагаме алуминиева дограма от последното поколение в разнообразни модели, стъклопакети, обков, размери и достатъчно приспособима да пасне за всеки индивидуален дом. Лесно комбинируема и със щори. Гарантираме разумни цени, бърз монтаж и спокойствие за клиентите, когато и ако настъпи необходимост от последващо обслужване и гаранционен сервиз.
  • Първокласни PVC профили за прозорци и врати с доказани свойства за надеждна топлоизолация в жилището или офиса и гарантирана устойчивост във времето. Предлагаме впечатляваща гама от елегантни решения за модерния интериор. Изпращаме екип в имота ви в максимално кратки срокове след вашата заявка.
  • Предпазваме жилища от всякакъв тип срещу комари и други вредители и насекоми. Разгледайте селекцията ни от комарници, с които да спрете нашествието на неканените гости у дома или в офиса и подберете перфектния вариант за вашето обзавеждане. Останалото е наша задача, а ние я вършим съвестно, в срок и винаги на конкурентно ниска цена в производствената ни база в София.

Изберете ни за ваш партньор осигуряването на жилището си с премиум дограма, изработвана в синхрон с всички съвременни стандарти и иновационни техники за дълготрайна употреба и максимум защита от шум, студ, насекоми и всякакви нежелани фактори на външната среда.