Щори Ден и нощ

Уникална селекция от модерни щори Ден и Нощ

щори ден и нощ

Не се стеснявайте да разгледате прекрасната ни колекция от висококачествени и надеждни щори Ден и Нощ. В Plast.bg създаваме модерни дизайни с много атрактивна визия, спазвайки всички съвременни стандарти за първокласна изработка и внедрявайки последните техники, гарантиращи удобство при експлоатация и 100% функционалност. В нашата галерия ще откриете впечатляващи продукти от ново поколение, които освен че са здрави и дълготрайни като употреба, пристигат в богата гама от нюанси и мотиви.

Съвсем спокойно можете да пропуснете целия труден процес по декорация на помещението, като го украсите само с един ексцентричен или артистичен модел от нашия каталог.

Най-популярният вид щори – Ден и Нощ – с най-мащабната си колекция в Plast.bg

В действителност, наистина този вид щори е сред най-често избираният вариант за дома. Те са сравнително евтина алтернатива за регулирането на светлината в спалнята и детската стая, а в хола и всекидневната стая могат да послужат за отдушник на скучната и някак празна обстановка. В Plast.bg не просто предлагаме красиви щори Ден и Нощ с всичките им класически предимства и ползи, но и допълнително можем да изпълним вашите индивидуални заявки. Вижте защо толкова много хора продължават да залагат на този тип щори и не се колебайте да последвайте примера им, като поръчате модел от нас, защото ние знаем как да угодим и на най-големия ви каприз:

  • Категорично щорите Ден и Нощ са едни от най-евтините на пазара. Така е и в каталога на Plast.bg. Ние обаче по никакъв начин не компенсираме от качеството, предлагайки ви бюджетни и евтини щори.
  • Смята се, че тяхните продуктови каталози са най-обемни, тоест те са налични в максимално най-много дизайни и цветове. Такова предимство улеснява потребителите, които искат да разчупят интериора и да създадат необичайна и стилна обстановка било то в дома, или в офиса.
  • Това са най-леките и лесни за експлоатация щори. Много потребители дори се справят сами с монтажа им, тъй като фиксирането им е доста лесна задача. Нашият екип обаче е винаги готов да ви предложи монтаж и следгаранционен сервиз.
  • Тъй като споменахме монтажа, трябва да добавим и, че този модел позволяват да бъдат поставени буквално навсякъде – дограми и прозорци (малки и големи), врати, дървени и пластмасови рамки, тавани, а даже и на стената, без да е необходимо пробиване, и на тавана.
  • Поддържат лесно, като могат да се почистят директно с прахосмукачката.

Поръчайте своите щори Ден и Нощ от Plast.bg днес и ние ще ви изготвим оферта максимално бързо! Работим в цяла София и региона. Доставката при нас е напълно безплатна. Очакваме вашите заявки!

Цени

За да получите конкретна оферта за вашите щори ден и нощ е нужно да бъдете посетен от наш консултант за безплатен оглед за взимане на размери и уточняваме на всички детайли – цветове, задвижване и т.н. След това ще получите индивидуално предложение с цена на квадрат и монтаж, съобразени спрямо вашите нужди.

Галерия

Заявете оглед онлайн

Попълнете онлайн формата за заявяване на безплатен оглед. Така ще получите 5% отстъпка от общата сума за изработка и монтаж.