Плъзгащи врати

Плъзгащи врати – иновативни решения за вашия дом или в офиса

плъзгащи врати

Плъзгащите врати са сред най-модерните решения за домашния интериор, както и за офис пространството. Иновативната им система позволява оптималното проектиране на пространството и функционалната му обособеност по възможно най-издържания естетически вид. Плъзгащите врати дават свобода на действие както в големи пространства, така и в ограничени жилища, в които е трудно поместването на отделните зони, включително тези за хранене и готвене, спане и почивка, релакс.

В Plast.bg отчитаме всички тези предимства на плъзгащите интериорни врати, поради което сме щастливи да ви представим нашата специална селекция от стилни и ултрамодерни системи плъзгащи врати, които да направят невъзможните ви планове за жилищно или офис устройство в реалност.

Плъзгащи врати от Plast.bg – практично решение на добра цена

Удобството от наличието на плъзгаща врата като вариант за обособяване на отделни домашни зони или разграничаване на пространствата в офиса е доказано през годините. Дори да не сте притиснати от липса на достатъчно квадратура или да сте объркани от нейните големи размери и функционалното й разпределение, плъзгащите врати биха били прекрасен елемент от модернистичната визия на мечтания ви съвременен интериор. Ние можем да предложим прекрасна гама от модели, изработени най-прецизно от висококачествени материали като стъкло и PVC, и с механизми и ролки на топ производители. Разгледайте вариантите, които предлагаме, и подберете онзи, който изцяло се припокрива с вашите виждания за оптимален интериор и комфорт.

Проектирайте вътрешния дизайн на своя имот по последен писък на модата

Добавете късче лукс изпълнение и огромна доза функционалност в жилището си на достъпна цена, като заложите на нестандартно и практично оформление с плъзгащи се врати. Разполагаме дори с модели тип хармоника, както и алтернативи, които да създават визуална илюзия за липса на врата. Ние залагаме на иновацията и богатия избор, като по този начин днес сме горди да ви представим една от най-пъстрите гами плъзгащи врати за района на София.

Освен че ще ви обещаем безплатна доставка, включително и до някои райони край София, можем да ви помогнем с надежден и сигурен монтаж. На място ще ви разясним всички детайли по експлоатацията на плъзгащите врати, а едновременно с това ще ви дадем напълно безплатни съвети за това как да ги ползвате оптимално и да ги поддържате. Гарантираме ви супер ниски цени и перфектно качество на изработка, изящна визия и модерен дух, който с лекота да прокарате в интериора на своя имот.

Не се чудете, а се свържете с нас за повече допълнителна информация относно поръчката, вземането на размери и изпълнението на вашия проект за уникални плъзгащи врати в интериора. Да внесете малко красота и уют, докато сте притиснати от мисълта за практичен и функционален дом, вече не е трудно. Особено когато имате на разположение нашата селекция от разкошни и иновативни системи с плъзгащи врати за вашия хол или баня!

Цени

За да получите конкретна оферта за вашата плъзгаща врата е нужно да бъдете посетен от наш консултант за безплатен оглед за взимане на размери (височина и ширина) и уточняваме на всички детайли – цветове, дръжки и т.н. След това ще получите индивидуално предложение с цена и монтаж, съобразени спрямо вашите нужди.

Галерия

Заявете оглед онлайн

Попълнете онлайн формата за заявяване на безплатен оглед. Така ще получите 5% отстъпка от общата сума за изработка и монтаж на новата ви плъзгаща врата.