Перголи

Революционно решение срещу редица неблагоприятни климатични условия

перголи

Перголите са едни от последните иновативни решения в борбата срещу неблагоприятните климатични условия и практичното обособяване на големи екстериорни площи. Популярността им придобива широки мащаби през последните няколко години главно поради практичното им приложение, високата степен на ефективност и не на последно място, възможността да бъдат изработени в синхрон с вкусовите предпочитания за визия на потребителя. Предлагаме премиум модели за всякакъв тип нужди и видове имоти.

Перголите, най-общо казано, служат за защита на определено място, периметър от екстериора, тоест външни пространства и части на имота. Те могат да ви улеснят в поддръжката на търговски обекти с отворени зони, както и да увеличат защитата от инциденти, типични по време на силни дъждове или снеговалежи, както и ветрове и бури.

С перголи от Plast.bg обаче създавате и допълнителна стойност на имота си главно поради естетичната им сила. Те са интересен начин за обособяване на зони с покривна система, които поставят акцента върху все по-търсената връзка с природата, без да се губи от удобствата на съвременния свят. Композицията, затворена с алуминиеви перголи, е атрактивна, визуално непринудена, но и много футуристична, ако към нея се подходи с финес и детайлна прецизност.

Възможни са и по-бюджетни решения, комбинирайки ветроупорни завеси. В екипа на Plast.bg работят специалисти и майстори с дългогодишен опит, които с радост ще създадат перфектния дизайн за вас, позовавайки се на актуалните трендове във външния дизайн и изцяло съобразявайки се с вашите виждания за естетика и красота.

Защо да закупите перголи от Plast.bg?

Ние разчитаме на обратната връзка от клиентите и на постоянното подобряване на качеството на нашата продукция, а и начина, по който осъществяваме клиентското обслужване за всеки индивидуален продукт. В изпълнението на вашите лични желания за атрактивни, функционални и практични перголи влагаме целия професионализъм, на който сме способни, а в допълнение, добавяме свои идеи и предложения, за да сме сигурни, че заедно с клиента си вървим на прав път. Перфекционизмът за нас не е грях или мисия невъзможна, а пътят, който поемаме, когато създаваме всеки от своите продукти.

Финализираме вашата поръчка с безплатна доставка и винаги любезно предлагаме монтаж на място в София и района. Какви са другите предимства на нашите първокласни перголи? Да, има и още, вижте ги сами:

  • Изключително достъпни цени, въпреки че перголите са сред най-новите продукти в селекцията от съвременните покривни системи по цял свят
  • Нашите перголи са приложими за различни зони и поводи – от обособяване на градината на село до създаване на малък екстериорен рай във вилата (навеси), както и функционално разпределение със защита срещу неблагоприятните климатични условия в търговски зони и тераси
  • Работим с изключително качествени материали, като залагаме на здрав алуминий, декоративни дървени акценти, дори и дърво
  • Пълен контрол върху слънчевата светлина не само у дома, но вече и навън на двора – това е вече лесно и красиво с премиум моделите с двигатели Somfy!

Цени за изработка и монтаж

За да получите конкретна оферта за вашата пергола е нужно да бъдете посетен от наш консултант за безплатен оглед за взимане на размери и уточняваме на всички детайли – цветове, материали и т.н. След това ще получите индивидуално предложение с топ цени и срок, съобразено спрямо вашите нужди.

Галерия

Заявете оглед онлайн

Попълнете кратката онлайн форма за заявяване на безплатен оглед. Така ще получите 5% отстъпка от общата сума за изработка и монтаж на перголата ви.