Интериорни врати

Модерни интериорни врати на ниски цени в София

интериорни врати

Не можете да отречете, че ролята на интериорните врати е изключително голяма в съвременния домашен уют и функционалната среда на работното място. Вратите са ключов и завършващ елемент в изграждането на стилна обстановка, като едновременно с това са ангажирани с допълнителни задачи като защита, изолация, възможност за уединение и планиране на пространството в имота. Ние от Plast.bg разполагаме с перфектните решения за всякакъв тип интериор, предлагайки богата гама от интериорни врати – немски, чешки, турски и т.н., на достъпни и ниски цени.

Нашите предложения могат да задоволят и най-претенциозния и нестандартен потребителски вкус. Всички интериорни врати са изработени от висококачествени материали, гарантиращи дългия им живот, но и лесната поддръжка и възможност за съчетания с основните елементи и акценти на атмосферата в помещението.

Как да изберем подходящите интериорни врати за своя дом?

Това, категорично, не е лека задача, но с нашата помощ, вярваме, че ще се справите бързо и със страхотен краен резултат. Нещо повече – потапяйки се в пъстрата ни гама от модели, едва ли ще ви е трудно да намерите идеалния вариант за своя дом. Ето няколко практически съвета за това как да подберете перфектните интериорни врати:

  • Интериорните врати следва да пасват на обстановка както на коридора, така и на помещението, към което води. В това обикновено се състои и основното затруднение на потребителите. За щастие, ние предлагаме както креативни варианти за ексцентричните натури сред вас, така и по-семпли модели, които ще паснат на всяка визия и дизайн.
  • Заложете на качеството, без да правите компромис със селекцията на използваните материали, Лично ние от Plast.bg никога не правим подобно нещо. Всяка наша врата е изработена от първокласни материали, като предлагаме и специални предложения за мокрите помещения, както и страхотни варианти от еко дървесина, ако водите природосъобразен начин на живот.
  • Изберете механизъм на затваряне, който да пасва на вашия лайфстайл и го съобразете с наличието на домашни любимци и деца вкъщи. В нашата пъстра гама от интериорни врати на склад ще намерите множество идеи за това да си осигурите глътка спокойствие в свободното време, както и да повишите нивото на комфорт вкъщи.
  • Цветовете и дизайните могат да променят изцяло облика на вашия дом още с влизането в него, затова, ако имате възможност декорирайте коридора именно с подходящи артистични интериорни врати и дръжки, а за останалата част заложете на семплите линии и неутрални нюанси.

Направете своята поръчка или запитване за интериорни врати от Plast.bg още днес! Получавате безплатна доставка и помощ за монтажа в София и района. Ние ви даваме пълната законна потребителска гаранция за качество и оставаме на ваше разположение в случай на проблем или нужда от консултация за поддръжка на вратите. Купете новите си интериорни врати при нас на разумна цена и създайте мечтаната обстановка вкъщи още днес.

Цени

За да получите конкретна оферта за вашата интериорна врата е нужно да бъдете посетен от наш консултант за безплатен оглед за взимане на размери и уточняваме на всички детайли – цветове, брава и т.н. След това ще получите индивидуално предложение с цена и монтаж, съобразени спрямо вашите нужди.

Галерия

Заявете оглед онлайн

Попълнете онлайн формата за заявяване на безплатен оглед. Така ще получите 5% отстъпка от общата сума за изработка и монтаж на новите ви интериорни врати.