Входни врати

Първокласните входни врати на Plast.bg като гаранция за вашата сигурност

входни врати

Входните врати изпълняват две изключително важни функции. От една страна, те са гаранцията за нашата сигурност и безопасност – от взлом, кражби и всякакви набези на недоброжелателите. От друга страна обаче, не трябва да забравяме, че входната врата създава първото впечатление за вашия дом. От тук посрещате гостите, от тук прокарвате първите щрихи на собственото си виждане за естетика и домашен уют, от тук започва магията на вашия индивидуален интериорен почерк. Ето защо изборът на входни врати за вашия дом или за работното място е ключов момент в цялостното оформление и обезопасяване на имота.

Ние от Plast.bg можем да ви предложим функционални входни врати с максимум устойчивост срещу удари, огън, вятър и други форсмажорни фактори, а едновременно с това ви гарантираме, че дизайните ще ви накарат да се влюбите от пръв поглед.

Ето защо си заслужава да разгледате нашите страхотни входни врати

С особено внимание и повишен интерес към последните тенденции в интериора и екстериора събрахме пъстра гама от входни врати, които да ви защитят от крадци и да ви носят усещането, докато сте си у дома. Нашите модели са създадени от първокласни материали – стомана, метал, дърво, алуминий и други. Всеки детайл от визията, дори бравите и дръжките, е изпипан и съобразен с актуалните тенденции, както и с идеята за безопасност и комфорт. Нашата богата колекция от входни врати е налична на склад и за поръчки през официалния ни сайт до всяка точка на град София и региона. Предлагаме и монтаж, както и гаранционен сервиз в законоустановените срокове. При нас изборът на входна врата е лесен и достъпен, защото освен че продуктите ни са естетически издържани и надеждни, се предлагат на конкурентни цени, които ни поставят сред лидерите в бранша в региона.

За вашата безопасност или за прага на своя дом – заложете на блиндирани входни врати от Plast.bg

Качеството на нашата продукция е гарантирано, а видът им няма да ви остави безразлични. Ние създаваме селекции от артикули, които отговарят на всички критерии за висок клас, огромна степен на защита и съвременна визия. Поръчките през нашия сайт са достъпни по всяко време, а в случай на необходимост, консултантите ни са готови да ви дадат допълнителна информация за всяка от предлаганите в каталога на Plast.bg метални входни врати. За да имате сигурност за вас и семейството си, за да обезопасите офиса си и за да не правите компромиси с изтънчените си вкусови предпочитания, изберете при нас. Богатата ни гама и селекция от най-прецизно подбирани продукти ще отговори на всичките ви критерии за и съвременните стандарти в бранша.

А вие не смятате ли, че е време за по-надеждна и красива входна врата за апартамент или къща? Купете я от Plast.bg с безплатна доставка в района на София още днес!

Цени

За да получите конкретна оферта за вашата входна врата е нужно да бъдете посетен от наш консултант за безплатен оглед за вземане на размери и уточняваме на всички детайли – цветове, брава и т.н. След това ще получите индивидуално предложение с цена и монтаж, съобразени спрямо вашите нужди.

Галерия

Заявете оглед онлайн

Попълнете онлайн формата за заявяване на безплатен оглед. Така ще получите 5% отстъпка от общата сума за изработка и монтаж.