Сенници И Тенти за Тераси

Видове сенници

сенник чупещо рамо

Сенници тип Чупещо рамо – много добър избор слънцезащита за вашия балкон, но също сполучлив и за по-големи площи на заведения. Благодарение на конструкция бесилка, има възможността да се обхваща по-голяма квадратура. Могат да бъдат оборудвани със задвижване за прибиране и отваряне посредством двигател, както и ръчно. Датчиците за вятър, слънце и дъжд са друга допълнителна екстра, която можете да изберете. Изработват се от платове с промазка за по-добри стичане на дъжда и специална UV защита. Цената не е обвързана с избора на цвят, който е от богата палитра. Съобразете го с фасадата на вашия дом и екстериора. Предлага се монтаж на стена или таван.

сенник падащо рамо

Сенници тип Падащо рамо – бюджетен вариант за защита на вашите прозорци, тераса, витрина или вход. Вертикално засенчване. Могат да бъдат употребявани и с рекламна цел. Това се случва, защото е възможен печат върху акрилния плат, който е от най-висок клас – Sattler, произведен в Австрия. Има два варианта – с пружина и с обикновени рамена. Задвижвани в повечето случаи ръчно, но има опция и за автоматика Somfy, сертифицирана по европейските стандарти. Цветовете могат да бъдат избрани изцяло по ваш вкус. Монтират се на стена или таван.

Касетъчни сенници – по-съвършения сенник чупещо рамо. Текстилът при него е защитен в алуминиева касета. Ползите са ясни – по-елегантна визия, както и по-дълго запазени цветове и качества на плата. Подобно на другите ни продукти, базовия цвят на конструкцията е бял, но може да бъде променен. Отново цветът на плата не промяна цената. Вие решавате дали да се прибира и разпъва с туболарен мотор или манивела. Освен сензорите за атмосферни условия, може да бъде оборудван дори и с устройство за управление през мобилен телефон. Максимални размери – издаденост 300 см., ширина 600 см. Монтаж на стена или таван.

Цени

За да получите конкретна оферта за вашия сенник или тента е нужно да бъдете посетен от наш консултант за безплатен оглед за взимане на размери и уточняваме на всички детайли – цветове, задвижване и т.н. След това ще получите индивидуално предложение с ценови и времеви параметри, съобразени спрямо вашите нужди.

Галерия

Заявете оглед онлайн

Попълнете кратката онлайн форма за заявяване на безплатен оглед. Така ще получите 5% отстъпка от общата сума за изработка и монтаж на тентата или сенника ви.