Комарници

комарници

С настъпването на топлите дни идва веселото настроение, ваканциите, почивките, летните дрехи, емоции, приключения. Идват и комарите. За съжаление, те са неизменна част от летния сезон, а най-страшното е, че напоследък наблюдаваме тенденцията досадните насекоми да увеличават значително времето, през което се задържат при нас – нападайки ни още от ранна пролет и утихвайки с атаките си в средата на есента. Но комарите съвсем не са единствените малки гадинки, които могат да попаднат в дома ви и да развалят неговата уютна обстановка, пристигайки неканени от външната среда.

За всякакви подобни инвазии ние предлагаме просто, но реализирано с иновативен подход решение – висококачествени статични комарници или на панти на достъпна цена.

Комарници – универсалният подход към неканените гости

Ние от Plast.bg сме производител и разполагаме с богата гама от видове системи срещу комари. Можем да изработим за вас и проект по индивидуално посочени критерии и параметри – профил, мрежа, функции и т.н. Създаваме както стандартни статични мрежи за комари, така и комарници тип плисе. Работим и върху прозорци, и върху врати. Не позволяваме да оставим и най-минималният достъп на нашествениците да навлязат във вашия дом. За целта сме осигурили на своите перфектно подготвени и опитни майстори висококачествени материали, които да са издръжливи и на времето, и на климатичните условия.

Предлагаме бърз монтаж и последващ сервиз, както и пълно гаранционно обслужване. Когато вредителите и насекомите настъпват към дома ви, ние сме безкомпромисни, а когато вие се обърнете към нас за помощ срещу комарите, ние сме насреща и в готовност да изпълним вашите желания и да следваме инструкциите ви. В допълнение, ви гарантираме, че ще изпратим при вас любезен и разбиращ от работата си екип от професионалисти, за да постигнем максимално добър резултат в максимално кратки срокове.

Предимствата на комарниците за врати и прозорци

Гарантираната защита против комари и други неприятни и вредни насекоми е само генералното предимство от това да изберете услугите ни. Вижте всички предимства на надеждните ни комарници сега:

 • Първокласна изработка в максимално кратък срок
 • Богато покритие от обекти, които да защитим с нашите комарници
 • Изключително любезен и професионално подготвен екип от експерти и майстори с дългогодишен опит в областта
 • Нашите комарници за прозорци не закриват гледката към външния свят, а само ви предпазват от неговите нашественици
 • Лесен монтаж, в случай, че искате да се справите сами със задачата и още по-лесен демонтаж
 • Гаранция според българското законодателство и пълно съдействие и сервиз в случай на последващ проблем
 • Фини, семпли, комарниците ни по никакъв начин няма да повлияят върху перфектно изградения ви интериор у дома или на работното място
 • Устойчиви във времето и на климатичните условия материали с продължителен живот на мрежата
 • Лесни за употреба, не изискващи никакви допълнителни и специални средства за поддръжка, почистване или необходимост за смяна
 • Гъвкав процес на изработка на комарника от всякакъв тип и размери
 • Разнообразие от семпли и класически цветове, които да съчетаете с наличната палитра от нюанси в своя дом или в офиса
 • Нашите комарници заемат изключително малко място, без да ви пречат на комфорта у дома, но създавайки надеждна и стабилна преграда срещу досадните насекоми, навлизащи в жилищното ви пространство
 • Възможност за доставка и монтаж от нашия екип на конкурентни цени

Поръчайте своите комарници за апартамента или офиса ви още днес! Нашите приятелски настроени консултанти са на ваше разположение за допълнителни въпроси и запитвания. Клиентската ни база вече е пълна с доволни потребители. Станете един от тях, без да допускате вие да ставате една от поредните жертви на комари, навлизащи във вашия дом. Спрете им достъпа с комарник от Plast.bg!

Цени

За да получите конкретна оферта за вашия комарник за балконска врата или прозорец е нужно да бъдете посетен от наш консултант за безплатен оглед за взимане на размери и уточняваме на всички детайли – цвят, вид, височина и т.н. След това ще получите индивидуално предложение с ценови и времеви параметри, съобразени спрямо вашите нужди.

Галерия

Заявете оглед онлайн

Попълнете кратката онлайн форма за заявяване на безплатен оглед за София. Така ще получите 5% отстъпка от общата сума за изработка и монтажа на комарниците ви.