Ремонт на дограма

Plast.bg е вашият надежден партньор, когато става дума за ефективна, бюджетна и висококачествена дограма за дома и работното място. Като водещ производител в сектора у нас ние се стремим да подобряваме и разнообразяваме своето портфолио от продукти и услуги постоянно. Ето защо при нас вече можете да се възползвате от първокласен и навременен ремонт на дограма.

Предлагаме ремонт на дограма без каквито и да е ограничения

Нашият екип от опитни и талантливи специалисти вече не само ще ви помага в избора и монтажа на дограма, но и в нейната поддръжка. Можете да разчитате на нас, ако срещнете каквито и да е проблеми в използването на PVC или алуминиева дограма. За разлика от повечето фирми, занимаващи се с ремонтни дейности, ние не правим разлика откъде е закупен вашият продукт.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да поръчате оглед на повредената ви дограма, без значение от какъв тип и кой я е поставял. Ние ще се заемем с удоволствие, за да я възстановим и преведем в готовност за безпроблемна и удобна експлоатация отново. Plast.bg работи бързо, ефикасно и винаги на отлични и конкурентни цени.

В какво се състои нашата услуга?

Ако установите повреда или неработещ механизъм или функция на вашата налична дограма, свържете се с нас, за да ви съдействаме. По телефона нашите консултанти ще ви инструктират какво следва, като ние гарантираме да придвижим посещение в максимално кратки срокове. По време на огледа целта на нашия екип по поддръжка и ремонтни дейности е да установи с точност какъв е проблемът и има ли наличие от повреда. След това подробно ще ви обясним за възможните варианти за ремонт, включително:

  • Механично поправяне на нанесената щета (реглаж и т.н.)
  • Подмяна на част от вашата дограма (износен или повреден уплътнител, брава, патрон, механизъм, цяла врата, автомат, прозорец, дръжки, уплътнения, стъклопакети и други)
  • Пълно съдействие в търсенето на необходимата нова резервна част на гарантирано ниски и разумни цени
  • Монтаж на ново закупената част и мониторинг на експлоатацията след ремонтната дейност

Защо да изберете ремонт на дограма от Plast.bg?

Ако вече сте доволни от закупената и монтирана от нас дограма, не се колебайте да използвате и нашата услуга за поддръжка и ремонт. Ние гарантираме отлични крайни резултати. Вижте кои са предимствата да се възползвате от ефикасната услуга на Plast.bg ремонт на дограма:

  • Бързо съдействие веднага след прозвъняване и разговор с нашите консултанти
  • Скоростен ремонт, за да не останете твърде дълго време без дограма у дома или в офиса
  • Конкурентно ниски цени за София и цяла България
  • Без необходимост вие да търсите нови резервни части за врати и прозорци. Нашият екип ще се заеме с всички задачи по отстраняването на проблема
  • Гаранция за качествено свършена работа. Служителите ни никога не си тръгват от обекта, без да се убедят, че са изпълнили своето задължение по перфектен начин.