Щори

Разнообразие от висококачествени щори за вашия имот в София

В Plast.bg се фокусираме върху някои от главните акценти в интериора, които едновременно с естетическите си качества, изпълняват и редица важни функции. В нашето портфолио предлагаме и богато разнообразие от щори, с които да декорирате имота си в София и региона, както и да контролирате нивото на естествена светлина, която да прониква в отделните помещения.

Ние залагаме на първокласните материали в изработката на щорите от различни категории и едновременно с това се стремим да представим на своите клиенти последните актуални тенденции на пазара и най-новите интериорни решения за стилно оформление на жилищната площ или тази на работното място. При нас е трудно да не харесате поне няколко дизайна, а когато се чудите кой да изберете, ето ви един безплатен съвет от нас: комбинирайте визията (цвета, стила и орнаментите, ако има такива) с тази на тапицерията на мебелите или поне на декоративните им възглавници, спалното бельо, кувертюрата в спалнята.

Уникална селекция от щори за всеки на отлични цени

Запознайте се с прекрасните и надеждни слънцезащитни продукти от Plast.bg. При нас ще намерите страхотна селекция от следните типове:

  • Щори ден и нощ. Познати още като ролетни или щори тип зебра, те са сред най-често предпочитаният избор за потребителите, без значение от вкусовите им предпочитания, високите или ниски изискания. Този вид разполага с много предимства – освен че са изключително добър бюджетен вариант – като гъвкава изработка, поради което се предлагат в различни цветове и с различни мотиви, много лесна поддръжка и възможност за фиксиране от самите потребители без допълнителна нужда от професионална помощ.
  • Римски щори. Смятат се за елегантен избор в модерния дом, обзаведен с финес и прекрасни изтънчени линии. Едновременно с това, те са били класика в миналото, поради което идеално пасват на ретро настроението в домашната или офис обстановката. Внасят особена нотка аристократизъм в обзавеждането.
  • Вертикални щори. Те се смятат за екзотичен интериорен елемент, защото в 90% от случаите потребителите избират хоризонтални щори. Те са полезен ход за онези от вас, които искат да покрият голяма пространство, а освен това и визуално да увеличат пространството вкъщи.