ПВЦ дограма

Първокласно изпълнение във всяка поръчка за PVC дограма

pvc дограма

Това е Plast.bg – бъдещият лидер на изработването на висококачествена PVC дограма за вашия дом, работното място или имота за почивка. Създаваме ново поколение дограма от PVC материали, без да пестим нито от ресурсите си, нито от покупката на първокласни материали, нито от усилията си да задоволим изцяло вашите потребителски изисквания. Макар и съвсем от скоро на пазара, екипът ни разполага с необходимия опит и знания за последните тенденции в сферата, за да ви предложи премиум продукт, отлично клиентско обслужване и конкурентна цена.

Поръчайте своите нови PVC прозорци и врати. Поръчайте си нова визия за дома, повече комфорт за работното място или защита за любимата си семейна вила. Тук сме, за да изпълним всяко ваше желание и да се съобразим и с най-странния ви каприз. Защото, когато става дума за сигурност и удобство вкъщи, ние работим на пълни обороти и целенасочено, докато не покрием всички параметри на вашия проект.

5 причини да изберете PVC дограма за своя имот

От самото си създаване до сега PVC системите за топлоизолация и шумоизолация си извоюваха правото да бъдат достойни конкуренти на познатата алуминиева дограма и старата, но златна за някои потребители дървена дограма. PVC дограмата се превърна в категорично работещо и ефикасно решение за осигуряването на пълноценно удобство в различни площи – жилищни и корпоративни – като едновременно с това носи гаранцията за пълен климатичен комфорт и перфектна защита за огромен набор от типове имоти. Тя е отличен избор, който се откроява със следните пет предимства:

  1. В енергийно отношение тя е най-ефективна и с висока степен на топлоизолация за помещение. Разбира се, често за тази цел е необходима и качествена рамка на самия прозорец. Според експертите PVC дограмата позволява най-висока степен на енергоспестяване по сравнение с останалите видове профили.
  2. Рентабилност, която не можете да постигнете с друг вид дограма. Гарантира перфектно съотношение между ползи и разходи на използваната електрическа енергия. От друга страна, тя е значително по-достъпна в ценово отношение, особено ако си позволим да правим съпоставки с луксозните дървени профили. По-конкретно, PVC дограмата ще ви струва с поне 25% по-евтино за самата изработка от която и да е друга дограма, а едновременно с това ще възстанови инвестицията си с до 40% по-бързо като времетраене.
  3. Няма по-лесна за поддържане от ПВЦ дограмата. Реално, за нейната хигиена не ви е необходим нито специализиран препарат, нито някакви специални умения. Още по-малко време или усилия! Забърсва се лесно и бързо с влажен парцал, евентуално със сапунена вода. Едновременно с това, с времето тя не се захабява, а напротив – остава почти непокътната. Ние ви даваме гаранция да и се наслаждавате поне 10 години с повече от минимални следи от употреба и знак за реалната й възраст.
  4. PVC дограмата е бъдещето, защото е еко! Ресурсите, които изискват останалите видове дограми, са на изчерпване. Нещо повече – технологията за изработка на PVC дограма намалява вредните емисии в атмосферата, а освен това в световен мащаб започва все по-осезаемо популяризиране на създаване на дограма от PVC профил, създаден от отпадъчни материали.
  5. Последно, но не по важност особено за влажните региони у нас, PVC дограмата гарантира минимално количество конденз. За разлика от другите видове профили, тук се отчитат много ниски нива на задържане на влага.

PVC прозорци – изборът, който не води до разочарование

Гарантирате си по-ниски сметки за ток и по-висока степен на комфорт, по-малък разход и по-висока степен на топлина, по-малко конденз и повече принос за бъдещето на еко идеята като начин на живот.

Определено имаме какво да ви предложим като дизайни и скоростно реагиране на вашето запитване и поръчка!

Цени

За да получите конкретна оферта за вашата PVC дограма е нужно да бъдете посетен от наш консултант за безплатен оглед за взимане на размери и уточняваме на всички детайли – цветове, материали и т.н. След това ще получите индивидуално предложение с ценови и времеви параметри, съобразени спрямо вашите нужди.

Галерия

Заявете оглед онлайн

Попълнете кратката онлайн форма за заявяване на безплатен оглед. Така ще получите 5% отстъпка от общата сума за изработка и монтаж на ПВЦ дограмата ви.