Стъклени врати

Стъклени врати от Plast.bg за един наистина уникален дизайн

стъклени врати

Ако дървените врати са класиката, а PVC вратите – максимално бюджетният вариант за вас – то стъклените врати са прозорец към модерното и атрактивното. Категорично вратите от стъкло внасят особена свежест, нотка на разчупен дизайн и смелост в обзавеждането както на домашните помещения, така и на бизнес сградите отвътре. Трябва да отбележим обаче, че освен изтънчения и невероятно пленителния вид на тези врати, те се отличават и със значителна степен на практичност и не на последно място, страхотна здравина.

На пръв поглед, стъклени врати звучи като рискова инвестиция, но всъщност, практиката и теорията доказват, че стъклото може да бъде идеалният вариант, когато търсите хармония между свежа визия и издръжливост във времето, а и от външни дразнения. Ние от Plast.bg  ви предлагаме страхотно разнообразие от модели стъклени врати. Изработваме ги по ваши размери в максимално кратки срокове, а за специални индивидуални поръчки влагаме целия си ресурс от креативност и сръчност, за да постигнем максимален краен резултат.

Какво е специфичното на съвременните стъклени врати?

На първо място, противно на очакваното те са подходящи не само за интериора, но и за екстериора. Все повече хора се осмеляват да вземат решението за монтиране на външни стъклени врати. В крайна сметка, те остават повече от доволни, а визуалният ефект е неповторим и несравним с класическите алуминиеви, PVC или дървени алтернативи.

На второ място, със стъклени врати можете да постигнете визуално по-голямо пространство в едно помещение. Това е така, защото стъклото позволява в стаята да влезе по-голямо количество естествена слънчева светлина. А тя, на свой ред, създава усещане за простор, уют и е много по-полезна както за окото, така и за тялото от изкуственото осветление. На практика, много потребители избират стъклени врати именно с тази цел – да пуснат в дома си слънцето и да му се наслаждават дори когато са си вкъщи.

На трето място, стъклените врати пристигат със специфична акустика. По-конкретно, те разполагат с особена звукоизолационна функция, а именно да ограничат предаването на звуковите вълни само вътре в помещението, без да им се позволява те да излизат извън него, тоест да се пренасят към другите помещения.

Не на последно място, специфично за модерните стъклени врати е, че са изключително надеждни. За целта, към конструкцията се добавя допълнително вътрешно стъкло за опора и основа. Това на практика означава двойна защита от счупване, напукване и други дефекти, възможни в случай на удар.

С какво да се съобразим при избор на стъклени врати?

Когато поръчвате своя модел стъклени врати в Plast.bg, разбира се, нашият екип ще ви съдейства да направите правилния избор. За целта винаги сме на разположение за консултация, разходка из нашето портфолио от модели и изобщо уточняване на спецификите при изработка и монтиране на врати от стъкло. Тук обаче нагледно ще изброим няколко фактора, с които да сте наясно при поръчка на стъклени врати в Plast.bg:

  • Размер. Не само дължина и ширина, но и дебелина на стъклото са важните размери, които трябва да предоставите на нашите техници. За целта ще ви бъде разяснено коя дебелина с каква степен на устойчивост е, както и доколко ще пасне на вашите представи за крайния визуален резултат.
  • Лично пространство. Стъклените врати намаляват неговия интензитет, но всъщност, в много случаи ограничаването му е целен резултат. Така например, при необходимост да се следи работата на много служители в офис сграда, както и да се наблюдават децата или домашните любимци в другите стаи, потребителите избират стъклени врати. За да се намали ограничаването на личното пространство може да се поръча замъглено или матово стъкло, както и гравиране на стъклото, което „разводни“ отражението.
  • Вид стъкло. Темперираното стъкло, например, е с до няколко пъти по-висока степен на защита. Тя е шест пъти по-висока от тази на стандартното стъкло. Повечето от нашите врати в Plast.bg са изработени именно от такова стъкло. 

Поръчайте качествени, надеждни и на изгодни цени стъклени врати по поръчка в София от Plast.bg! Вашето удовлетворение е нашият показател за перфектно свършена работа.

Цени

За да получите конкретна оферта за вашата стъклена врата е нужно да бъдете посетен от наш консултант за безплатен оглед за взимане на размери и уточняваме на всички детайли – цветове, брава и т.н. След това ще получите индивидуално предложение с цена и монтаж, съобразени спрямо вашите нужди.

Галерия

Заявете оглед онлайн

Попълнете онлайн формата за заявяване на безплатен оглед. Така ще получите 5% отстъпка от общата сума за изработка и монтаж на новите ви стъклени врати.