Алуминиева дограма

Премиум алуминиева дограма за вашия имот

алуминиева дограма

Алуминиевата дограма е популярен избор за българските домакинства поради ред причини. Енергийната й ефективност (изолация), елегантната визия и максимално високото ниво на сигурност са само част от нейните предимства. Ние в Plast.bg превръщаме тези положителни качества на алуминиевата дограма в основни насоки за нашата дейност, без да пропускаме и най-малките детайли в процеса по изработка, монтаж и сервизно обслужване. Мисията ни е не просто да я поставим във вашия имот или да отговорим на очакванията ни.

Мисията ни е да поставим нови стандарти в индустрията у нас, за да повишим качеството на обслужване в сферата, а и качеството на живот в така типичния домашен уют у нас. За целта не правим никакви компромиси в селекцията си от материали и следваме най-прецизно последните актуални тенденции и иновативни техники в производството на премиум алуминиева дограма. Потребителските отзиви за най-красноречивите и достоверни доказателства за така изброените предимства на алуминиевата дограма от Plast.bg.

Алуминиеви прозорци и врати – как се случват нещата при нас?

Най-кратко казано, при нас нещата се случват лесно за вас и с огромно желание за нас. Подхождаме към всяка индивидуална поръчка с финес и изключителна прецизност. За нас няма невъзможен проект и разполагаме с капацитета, ресурсите и уменията да сме достатъчно гъвкави без значение от вашите изисквания, вкусови предпочитания, налични размери и концепция за оформление, както и прибавяне на допълнителни функции и екстри.

Предлагаме винаги безплатна консултация, на която детайлно обсъждаме изпълнението за изработка на вашата нова алуминиева дограма. Можем да изготвим индивидуална оферта по всеки джоб, без да правим и минимален компромис с качеството.

Резултатът при нас не приключва с поставянето на дограмата. На разположение сме са за вашите бъдещи въпроси, свързани с поддръжката на алуминиевата дограма, както и за навременен сервиз и подмяна на елементи. Работим в срок и в духа на актуалните стандарти за качествена алуминиева дограма от цял свят. Ценим вашето мнение и работим категорично по посока ежедневното му подобряване в лицето на лоялните и бъдещите си клиенти.

Защо да изберете Plast.bg?

Защитете дома си от неблагоприятните фактори, които да попречат на желанието ви да създадете уютна атмосфера със стил и комфорт вкъщи. Поръчайте алуминиева дограма от нас! Ако все още имате колебания дали да се спрете на нас, вижте защо да ни изберете и се запознайте с всички предимства, на услугата алуминиева дограма в София от Plast.bg:

 • Перфектна и детайлна селекция на първокласни материали – гарантирана
 • Изключително достъпна цена и предложения, които може да се впишат във всеки индивидуален бюджет
 • Уникално изпълнение с креативна или стилна семпла визия, която да допълни атмосферата у дома с още повече уют и приятно излъчване
 • За вас работи екип от опитни, идеално обучени, изключително прецизни и внимателни професионалисти от областта. Ние вярваме, че всеки продукт е отражение на майсторството на неговия създател
 • Без компромис в качеството и без напускане на дома, преди да видим доволната усмивка на всеки наш клиент
 • Надеждно и любезно клиентско обслужване с достъп до консултантите ни за въпроси, навременно определяне на деня за извършване на поръчката и гарантиран сервиз
 • Гаранция според действащото законодателство в страната, плюс допълнителна гаранционна клауза като екстра от производителите
 • Изключително добри отзиви от наличните ни клиенти и тенденция за бързо разрастване на потребителите, възползвали се от услугите на Plast.bg
 • Коректна фирма, с изрядна репутация и прозрачно оформление на договорите за поръчка
 • Устойчивост на алуминиевата дограма във времето с минимални усилия за нейната поддръжка, почистване и привеждане в красив вид дори след ремонтни дейности (смяна на обков, стъклопакет и т.н.)
 • С до 40% по-висока топлоизолация за помещение, оборудвано с алуминиева дограма – обещано!

Алуминиева дограма е повече от практично решение за топъл, уютен и стилен дом. Тя е начин да увеличите качеството си на живот. Да започнете да цените комфорта вкъщи. Нека направим тази важна житейска стъпка заедно.

Цени

За да получите конкретна оферта за вашата нова алуминиева дограма е нужно да бъдете посетен от наш консултант за безплатен оглед за взимане на размери и уточняваме на всички детайли – цветове и т.н. След това ще получите индивидуално предложение с ценови и времеви параметри, съобразени спрямо вашите нужди.

Галерия

Заявете оглед онлайн

Попълнете кратката онлайн форма за заявяване на безплатен оглед. Така ще получите 5% отстъпка от общата сума за изработка и монтаж.