PVC врати

Надеждни PVC врати на ексклузивни цени в София

pvc врати

Вратите, изработени от PVC материал набраха изключителна популярност напоследък. Все повече домакинства, както и бизнеси ги избират поради доста икономичната им стойност, съчетана със съвсем не ниско качество и възможност за разнообразие и гъвкавост при селектиране на дизайн и модел. В Plast.bg ви предоставяме изключително добре подбрана и надеждна колекция от PVC врати. На разположение сме и за изпълнение на индивидуални поръчки. За такива, моля свържете се с нашия екип, за да уточним подробности.

За предложените в каталога модели за PVC врати гарантираме бързо изпълнение, съобразено изцяло с вашите изисквания, желания и ангажименти. Ние разчитаме на добрата оценка и удовлетворението на своите клиенти в стремежа си да подобряваме своята репутация и да се предвижваме нагоре в челните позиции по изработката на PVC врати, дограми и щори.

Какво представляват PVC вратите?

Както става ясно, това са врати, изработени от PVC или от пластмаса. Мнозина ги подценяват като вариант за интериора или екстериора най-вече като чуят думата „пластмаса“. Но трябва да знаете, че съвременните модерни технологии и иновации направиха така, че да има огромна разлика и съществена пропаст между отделните типове PVC профили. Както се казва, има и пластмаса, и пластмаса. Това, което можем да ви гарантираме ние като производители на PVC врати е, че използваме максимално качествени материали, които щателно и предварително проучваме. Наша задача е да изградим профилът за вас по начин и с надеждността, която да ви осигури комфорт и дълготрайна употреба. Само така ще знаем, че сме си свършили работата.

Предназначение

В действителност, приложението на врати от PVC все по-осезаемо се разширява на пазара и в битовите, както и в бизнес нуждите, в това число и за публични цели. И ако в миналото PVC врати са се ползвали само за интериора, днес на пазара, включително и в нашата колекция, можете да намерите уникални варианти за външни PVC врати, врати от PVC за балкона, включително и за външни тераси и зимни градини в затворени помещения. Предпочитанията към този вид врати се обясняват главно с факта, че те позволяват наистина значително по-голямо разнообразие от дизайни. Много модерни напоследък, например, са PVC вратите, имитиращи дървесен материал, който обаче в действителност, използван за врата би създал значително повече грижи за поддръжката на потребителите.

Предимства

PVC вратите пристигат с всички предимства, които по принцип можем да отнесем към PVC профила, в това число при изграждане на дограма, прозорци и т.н. PVC като материал, например, разполага с гъвкавост, което наистина позволява разнообразие от дизайни, както вече споменахме. Но това съвсем не са единствените предимства на вратите от PVC. Ето и част от останалите:

  • Възможност за едностранно и двустранно фолиране, което допълнително позволява на потребителя да импровизира в интериорния дизайн и да заложи на нестандартен стил на обзавеждане, превръщайки ги в интериорни врати.
  • Изключително добри изолационни качества. И тук съвсем нямаме на предвид само топлоизолацията, но и възможността за шумоизолация.
  • Устойчиви са на мухъл и изобщо на повечето неблагоприятни климатични условия, което ги прави много подходящи за баня. Качествените PVC врати не се чупят лесно, включително и при удар при силен вятър, не гният при продължителни валежи и т.н.
  • Поддръжката на PVC вратите е много лесна и не изисква никакви специални грижи, препарати или методи на почистване. Достатъчно е редовно забърсване с влажен микрофибърен парцал и универсален препарат за по-дълбока дезинфекция на повърхността.
  • Не трябва да забравяме, че вратите с PVC профил са в пъти по-евтини. Това е максимално най-бюджетният вариант на пазара днес, без да се прави никакъв компромис с качеството, ако го предпочетете.

Изберете качествени, надеждни и икономични PVC врати в Plast.bg. Тук ще срещнете любезно и професионално отношение. Тук ще срещнете идеалните врати за новото ви жилище или работното място.

Цени

За да получите конкретна оферта за вашата PVC врата е нужно да бъдете посетен от наш консултант за безплатен оглед за взимане на размери и уточняваме на всички детайли – цветове, брава и т.н. След това ще получите индивидуално предложение с цена и монтаж, съобразени спрямо вашите нужди.

Галерия

Заявете оглед онлайн

Попълнете онлайн формата за заявяване на безплатен оглед. Така ще получите 5% отстъпка от общата сума за изработка и монтаж.